X 
Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4047

O mansardă nefinalizată de la Botanica dă bătăi de cap locatarilor

19 oct. 2015,, 09:00   Societate
3264 0

Foto: publika.md

Mansarda nefinalizată le dă mari bătăi de cap locatarilor unui bloc de strada Independenței din Capitală. Oamenii spun că, de fiecare dată cînd plouă, le picură din tavane, iar pereții le sînt acoperiți cu mucegai. Responsabilii firmei care a început construcția mansardei nu pot spune cînd vor finaliza lucrările.

Oamenii care locuiesc la etajul cinci al blocului cu pricina, adică, imediat sub mansardă, spun că problemele lor au început de un an, de cînd compania de construcții a abandonat lucrările.

"Cum ploua afară, așa ploua și la noi în case. A trecut un an de cînd au întrerupt lucrările. Așteptăm să vină, să facă ceva, pentru că este imposibil să trăim în asemenea condiții și să respirăm acest aer. Au făcut găuri în acoperiș atunci cînd au construit, nu le-au acoperit, iar la prima ploaie, ne-a inundat", a declarat Antonina Milentii.

Dacă problema nu le va fi soluționată într-un timp scurt, oamenii spun că se vor adresa instanţei de judecată.

"Și aici se observă cum apa de pe aceste scînduri se scurge pe tavan. Iată cum arată pereții din cauza umezelii. Pînă la construcția mansardei, tavanul era alb. Ne-am adresat de nenumărate ori, am telefonat, dar totul se rezumă la promisiuni din partea directorului", a spus locatarul Maxim Milentii.

Cel mai mult au de suferit mamele care au copii mici.

"Mereu sîntem nevoiți să aerisim apartamentul, iar dacă deschidem geamul, se îmbolnăvesc copiii. Iar mucegai avem peste tot, în odaie și chiar unde dorm copiii", a spus o locatară.

Contactat de Publika TV, directorul companiei de construcții, Sergiu Rudoi, a spus că nu are actele necesare pentru a finaliza construcția.

"Nu plouă la nimeni în casă, acoperișul e pus, așa că aceasta este minciună. Mucegaiul nu este de la ceea că îi plouă în casă", a declarat directorul companiei de construcţii, Sergiu Rudoi.

Construcția mansardei a început în anul 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?