Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O expoziţie inedită la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei

24 sep. 2015,, 14:45   Societate
3092 0
Необычная выставка в Национальном музее истории Молдовы
Foto: tourblogger.ru
Începînd cu 23 septembrie 2015, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei va găzdui expoziţia „Valori patrimoniale din colecţiile Muzeului Ştiinţei şi Tehnicii Ştefan Procopiu", organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Naţional „Moldova" din Iaşi.

Expoziţia aduce în atenţia publicului din Republica Moldova 54 de piese ce acoperă majoritatea colecţiilor reprezentate la Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu" din Iaşi, dintre care se disting: cutii muzicale, patefoane, gramofoane, ceasuri de buzunar, aparate de fotografiat, telefoane de epocă, maşini de scris, radiouri ş.a.

Vă invităm la un parcurs vizual, sonor şi temporal ce permite (re)descoperirea fascinantei lumi a tehnicii de la sfîrşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX.

Expoziţia va fi deschisă pentru public pînă la 23 octombrie.

Expoziţia este organizată în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului, care se desfăşoară în fiecare an, în luna septembrie, în întreaga Europă, la iniţiativa comună a Comisiei Europene şi a Consiliului Europei. Tema anului 2015 este „Patrimoniu industrial şi tehnic".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?