X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Afiș cultural pentru 7 septembrie

7 sep. 2015,, 08:30   Societate
2372 0
Афиша на 7 сентября
Foto: aktualno.ru
Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi derulate: comedia „Vacanță cu peripeții”, filmul-fantasy „Cei patru fantastici”, filmele bazate pe actiune „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” si “Self/Less: Transfer de viață”, premierele “Vibreaza cu mine”, “Hitman: agent 47”, precum si desenul animat “Minionii in 3D”.

In scuarul Muzeului de Istorie este rulat, sub cerul liber, filmul anului 1957 - “An Affair to Remember”, în regia lui Leo McCarey, in cadrul evenimentului "Noaptea filmelor sub stele".

Expoziții

Muzeul National de Arta va inaugural astazi expozitia “Monica si Paul Timofei”. Expoziţia prezintă peste 50 lucrări de pictură realizate de cuplul de artişti români Monica şi Paul Timofei. Ȋn propunerea lor pictorică, soţii recurg la actualitatea unei duble privelişti urbane din a căror alăturare se percepe şi rudenia şi diferenţa ce le desparte.

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei pot fi vizitate expozițiile: „Candelă nestinsă a credinței”, „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită să vizitați expoziția „Natura. Omul. Cultura”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?