Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Afiș cultural pentru 4 septembrie

4 sep. 2015,, 08:30   Societate
2689 0
Афиша на 4 сентября
Foto: hardys.ru
Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi derulate: comedia „Vacanță cu peripeții”, filmul-fantasy „Cei patru fantastici”, filmele bazate pe actiune „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” si “Self/Less: Transfer de viață”, precum si premierele “Vibreaza cu mine”, “Hitman: agent 47”.

Pana pe 13 septembrie, in scuarul Muzeului de Istorie, sunt rulate, sub cerul liber, 15 producţii cinematografice internaţionale semnate de reputaţi regizori americani.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei pot fi vizitate expozițiile: „Candelă nestinsă a credinței”, „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Valori ale Patrimoniului Național – restaurare și restituire”, „Bărbăție și Credință”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită să vizitați expoziția „Natura. Omul. Cultura”.

Spectacole

Tot maine incepe cea dea XXIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu". În acest an, Festivalul este la o ediţie specială care este dedicată celei de 80-a aniversare a primadonei Maria Bieşu. Programul evenimentului va cuprinde şapte spectacole, dintre care patru opere şi trei balete, cu participarea virtuozilor marilor scene din Polonia, Italia, Spania, Elveţia, Germania, Japonia, România, Rusia, Ucraina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?