Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4043

Guz, Kapushon, Carla’s Dreams vor încinge atmosfera la festivalul „EcoGastroEtnica”

25 aug. 2015,, 14:00   Societate
3297 0
Guz, Kapushon, Carla’s Dreams будут «зажигать» на фестивале «EcoGastroEtnica»
Foto: virtualtur.md
Pe parcursul a trei zile, vedetele autohtone vor încinge atmosfera la cea de-a doua ediție a festivalului „EcoGastroEtnica” . Printre acestea se numără Guz, Kapushon, Dara&Carla’s Dreams, Valentin Uzun, informează NOI.md.

Organizatorii anunță un festival de zile mari cu bucate tradiționale, cu obiceiuri din străbuni, cu master class-uri pentru copii „La coliba lui moș Ion”, în satul Răciula, raionul Călăraș, 28-30 august.

„Vom avea o curte amenajată ca la bunici. Unde copii vor primi dulciuri din străbuni, nu contemporane. Teritoriul va fi împărțit pe zone. În fiecare zonă se vor desfășura activități: se vor găti bucate tradiționale, se va servi vin de casă, se va petrece un tîrg al meșterilor populari și un tîrg al produselor agricole ecologice”, a menționat organizatoarea Evdochia Ursu.

La fel se vor desfășura master class-uri pentru copii: olărit, confecționarea hulubașilor din pîine, tragerea la teasc și multe altele.

În premieră, la festival, vizitatorii vor putea urmări spectacolul în aer liber „Chirița în provincie”. La fel vor putea fi întîlniți ansamblul de copii „Mugurașii”, „Plăieșii”, Anișoara Puică, Nicolae și Isidor Glib, Doinița Gherman.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?