X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Jirinovski a promis să prefacă în cenuşă Occidentul

11 aug. 2015,, 10:45   Externe
5903 10

Foto: metronews.ru

Vladimir Jirinovski amenință să prefacă în "cenușă" țările occidentale, iar popoarele lor să le trimită în "spații îndepărtate de baştină".

Dacă SUA sau Europa vor ataca Rusia, acestea vor fi transformate în cenușă, a declarat liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, citat de ridus.ru. Deputatul consideră că țările occidentale au asemenea planuri.

În ajun, pe site-ul Partidului Liberal Democrat din Rusia a apărut apelul oficial al liderului partidului, în care Jirinovski a acuzat Occidentul de pregătirea planurilor de atac asupra "pămîntului rusesc". Deputatul consideră că acesta este un "nou plan "Barbarossa". "Varianta ideală pentru ei - de a distruge întreaga Rusia, lăsînd doar pădurile ruseşti, petrolul rusesc, gazul rusesc și samurii. Pentru ca, după ce vor bea petrol în loc de sînge rusesc, inhalînd gaze ruseşti, înfășurîndu-şi gîtul în samuri ruseşti, să se odihnească pe pămîntul rusesc, transformat într-un safari. Vînînd ultimii urși și tigri, ei şi-ar fi amintit că odată a trăit pe acest pămînt eroicul popor rus", - afirmă liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia.

Totodată Jirinovski afirmă că "noi vom face totul invers". "Orașele voastre se vor nărui, drumurile se vor strica, o să vă biciuim trupul dezgustător, încît veţi uita să vă gîndiţi la marşul spre est. O să vă creăm un spațiu vital departe-departe de baştina voastră. În cele din urmă, încă o dată ne vom ridica şi aşa vom scutura măciuca că nimic din voi nu va rămîne, numai cenușa", - amenință țările occidentale deputatul. Adresare lui Vladimir Jirinovski se încheie cu fraza: "La revedere, băieți europeni!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?