Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 502
Preşedintele stiri: 3997

Deputat al Dumei de Stat - Planul de invazie a Ucrainei este pregătit

31 iul. 2015,, 14:45   Externe
8971 38

Foto: odnako.su

Rusia se va decide să atace Ucraina, avînd în vedere mai mulţi factori, dar planul de atac este pregătit, a declarat deputatul Dumei de Stat Ilya Ponomarev.

"Sună ciudat, dar acum şansele ca Putin să rişte o ofensivă sînt de 50 la 50. Planul de atac, desigur, este elaborat și nu unul singur. Există diferite variante cum poate fi realizat acest lucru. Dar, deocamdată nu este decizia de a pune acest plan în aplicare. Putin va actiona oportunist, în funcție de mai mulți factori", - a spus Ponomarev într-un interviu pentru publicaţia "Glavnoe", potrivit podrobnosti.ua.

Potrivit lui, președintele Rusiei Vladimir Putin va urmări evoluția principalelor direcții.

"El va evalua conjunctura globală, relațiile cu Ucraina, cu Occidentul și ce se va întîmpla în Rusia. Se apropie alegerile legislative din 2016, iar apoi alegerile prezidențiale din 2018. Deci, există zeci de factori care vor influența decizia lui", - a spus deputatul.

El a adăugat că există planuri pentru un conflict armat cu NATO și ocuparea oraşelor Odesa şi Harkov.

"Există chiar și un plan pentru o confruntare militară cu NATO în statele baltice. Există un plan al coridorului pe uscat spre Crimeea, un scenariu cu Transnistria și Odesa, există un plan pentru Harkov. Dar este dificil de preyis care dintre aceste planuri va fi pus în aplicare", - a subliniat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?