Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Rusii "vad" avioanele "invizibile" ale americanilor

7 iul. 2015,, 02:00   Externe
6132 0

Foto: 33vdv-vladimir.ru

Apararea aeriana a aviatiei militare ruse este capabila sa detecteze avioanele invizible ale americanilor, de tipul B-2 sau F-117, construite cu tehnologie Stealth, a anuntat generalul Serghei Babakov, seful trupelor aeroportate.

"E multa reclama in toata povestea asta, pentru ca anumite diapazoane de unde radio nu pot, intr-adevar, detecta aceste avioane. Dar noi dispunem de mijloace radare cu diapazon larg, de aceea chiar si aparate mai vechi, precum P-18 pot descoperi aeronave tip F-117", a afirmat Babakov.

"Ne putem lupta, nimeni nu are, deocamdata, vreo caciula fermecata. Doar in basme. Putem depista asemenea masini, pentru ca nu e nimic supranatural in batalia cu ele", a adaugat Babanov.

Dintre avioanele americane invibile, F-117 este conceput sa patrunda prin sistemul de aparare ale inamicului si sa atace obiective militare strategice, precum bazede rachete, centre de comanda, de comunicatii, etc. La mijocul anului 2008, ele au fost retrase din activitate si inlocuite cu faimoasele F-22 Raptor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?