Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff și Saxan au pierdut în Liga Europei

3 iul. 2015,, 11:30   Sport
3638 3
"Шериф" и "Саксан" всухую уступили своим соперникам в домашних встречах Лиги Европы
Foto: sputnik.md
Echipele „Sheriff” (Tiraspol) și „Saxan” ( Ceadîr-Lunga) au pierdut meciurile în primului tur al calificărilor Ligii Europei, comunică Sputnik Moldova.

Echipa din Găgăuzia care a debutat în cupa europană a jucat meciul cu „Apollon Limassol” pe stadionul „Zimbru” și a cedat în fața oaspeților u scorul 0:2. Duelul ar putea să se încheie cu pierderi minime pentru gazde, dar în munitul al 89-lea ciprioții au marcat al doilea gol și și-au asigurat avantajul confortabil înanite de partida de retur.

Deținătorul medaliei de bronz al campionatului național în sezonul trecut „Sheriff" (Tiraspol) a pierdut în mod neașteptat cu un scor zdrobitor de 0: 3 în fața echipei norvegiene „Odd”. Toate golurile au fost înscrise de oaspeți în prima jumătate de oră a jocului – în minutul al 2-lea, al 11-lea și al 28-lea.

Astfel, singura echipă moldovenească care a obținut victoria în primului tur preliminar al Ligii Europei a fost „Dacia” (Chișinău), care a cîștigat în deplasare echipa macedoneană „Renova” cu scorul 1:0. Toate trei partide retur vor avea loc a 9 iulie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?