Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Filat: Unii încurcă politica cu reglările de conturi din lumea criminală

25 iun. 2015,, 14:54   Politică
3912 11

Filat: Unii încurcă politica cu reglările de conturi din lumea criminală
Foto : gagauzmedia.md

Atacul care a avut loc la Soroca, asupra unui membru PLDM, denotă că unii încearcă să facă politică folosind metode specifice lumii criminale. Astfel a comentat liderul formațiunii, Vlad Filat, incidentul produs în satul Racovăț, unde liberal-democratul Mihail Andrieș a fost bătut noaptea trecută în propria casă, notează NOI.md.

Politicianul a declarat astăzi, în cadrul unui briefing, că temerile sale legate de infiltrarea unor figuri criminale în politica moldovenească s-au adeverit.

„Acest caz ieșit din comun, în care candidatul nostru a fost lovit banditește cu bîta, arată fața adevărată a celor care înțeleg că legea e o noțiune abstractă și încearcă să aducă în politica noastră elemente specifice lumii criminale. Țin să le transmit un mesaj celor care încurcă politica cu reglările de conturi din lumea criminală: Nu veți reuși! Nu vom permite să importați în politică modul vostru de viață, dacă nu înțelegeți că politica se face cu oameni, cu argumente, cu idei, dar nu cu ranga. Nu aveți decît să plecați și să vă manifestați în mediul vostru”, a precizat Filat.

Totodată, liderul PLDM i-a îndemnat pe cetățeni să facă o alegere democratică în cadrul scrutinului de duminică și să confirme prin votul lor victoria forțelor proeuropene din 14 iunie.

„Oameni buni, gîndiți-vă foarte bine înainte de a alege! În ultimul timp politica moldovenească e populată tot mai intens cu elemente ostile dezvoltări țării, cu agenți străini intereselor voastre, cu diverși aventurieri parașutați aici cu scopul clar de a destabiliza situația, de a arunca Republica Moldova în haos. Ei încă nu și-au atins scopul de a pune mîna pe toată țara și de o face cadou adevăraților lor stăpîni”, a declarat Filat.

Astăzi, candidatul PLDM la funcția de primar al satului Racovăț, Mihail Andrieș, a anunțat că a fost bătut noaptea trecută de candidatul „Partidului Nostru”, Mitrofan Mihail, finul şi nepotul acestuia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?