Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Pavel Stratan: Am revenit în țară pentru proiectele mele și ale lui Cezar

11 iun. 2015,, 15:45   Showbiz
6161 2

Foto: unica.md

În ultimele zile se zvonește că Pavel Stratan ar fi fost „alungat” din România și a revenit pe plaiurile natale. NOI.md a hotărît să facă lumină asupra acestui subiect.

Într-un interviu acordat echipei noastre, interpretul a spus: „Am revenit pentru proiectele mele și pentru proiectul lui Cezar, dar cît timp vom sta aici nu se știe. Peste două săptămîni mă lansez în România și iar mă întorc înapoi. Ca să fie mai clar, eu sînt și aici, și acolo. Unde am proiecte, acolo mă deplasez. Nu am revenit, deoarece eu nici nu am plecat niciodată de aici. Nu pot sta fără familie și întotdeauna mi-o iau cu mine. Că stăm la București, că stăm aici, asta nu contează”.

Pavel Stratan ne-a mărturisit că toată atenția acum îi este îndreptată spre concertul din 13 iunie de la Palatul Național „Nicolae Sulac”. „Acest concert îl aștept de zece ani de zile și abia acum mi s-a împlinit visul. Va fi cel mai frumos și cel mai bun concert din toate sutele și miile de concerte pe care le-am dat pînă acum. Am strîns tot ce mi-a plăcut în concertele pe care le-am avut”, a spus interpretul, adăugînd că concertul va ține aproximativ două ore și va include 20 de piese.

Mai mult decît atît, artistul a anunțat că în două săptămîni va lansa o nouă piesă și un videoclip. Piesa se va intitula „Aiurea fără tine”.

„Mă strădui să-l lansez pe Cezar pe data de 30 august. Cleopatra vine cu un proiect nou în toamnă. Este vorba de un proiect pentru America. Pe toată perioada de vară Cleopatra se află la țară. Iar pînă pe 30 august sper să reușim să finalizăm albumul lui Cezar”, a relatat Pavel Stratan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?