Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

„Concertino” s-a calificat în finala concursului „România are talent” (VIDEO)

26 mai. 2015,, 13:00   Showbiz
4126 0
«Concertino» прошел в финал конкурса «România are talent» (ВИДЕО)
Foto: cupemondiale.org
Trupa de acordeoniști din Moldova „Concertino” au reușit să impresioneze jurații, dar și telespectatorii din fața micilor ecrane, astfel încît s-au calificat în marea finală a show-ului „Românii au talent”.

Cei 9 membri ai trupei „Concertino” au cîntat și muzică de Johann Sebastian Bach, și o piesă a lui Michael Jackson, atît de bine, încît jurații, împreună cu întreaga țară au aplaudat în picioare minute în șir.

Tot ei, sînt cei care s-au calificat și pentru premiul de originalitate – în valoare de 10 mii de euro. În fiecare semifinală, juriul alege candidatul pentru această categorie, iar decizia nu a fost grea.

Concertino Accordion Band e un grup de persoane creative, scopul cărora a fost să promoveze, de la bun început, acordeonul ca instrument al mai multor stiluri. Prima repetiție au făcut-o în anul 2003 și, de atunci, lucrează cot la cot de mai mult de 10 ani pentru a atinge cotele perfecțiunii.

Concertino Accordion Band și-au adjudecat Premiul I în 2006 la Castelfidardo. Acest eveniment a impulsionat pasiunea creației de muzică adevărată. De atunci, formația a cîștigat 18 Premii Mari și Locuri I, participînd la festivalurile din întreaga lume: Canada, Coreea de Nord, Italia, Rusia, Austria, Cehia etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?