X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

CEC a constituit Oficiul de protocol al observatorilor internaționali

15 mai. 2015,, 17:40   Societate
3087 0
В ЦИК Молдовы создан протокольный отдел для международных наблюдателей
Foto: newsmoldova.md
În incinta Comisiei Electorale Centrale a fost constituit Oficiul de protocol al observatorilor internaționali, responsabil de coordonarea activității misiunilor de observare a alegerilor locale generale din 14 iunie 2015, relatează NOI.md.

Potrivit hotărîrii Comisiei Electorale Centrale, în componența Oficiului nominalizat au fost incluși 9 membri, reprezentanți ai Aparatului CEC, Cancelariei de Stat, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerului Culturii și Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

În afară de aceasta, vineri, în cadrul ședinței, CEC a acreditat un șir de observatori naționali și internaționali care vor efectua monitorizarea alegerilor locale din 14 iunie. Au fost acreditați, în special, observatorii din partea Adunării Parlamentare a Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră, Asociației obștești „Reprezentanța în Moldova a National Democratic Institute din SUA”, Ambasadei Franței în Moldova, Biroului OSCE pentru Instituții Democratice şi Drepturile Omului (OSCE/BIDDO).

CEC a mai confirmat reprezentanții cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală, precum și persoanele responsabile de finanțe (trezorierii) din partea Blocului electoral „Lista Poporului” și Partidului Politic ”Casa Noastră - Moldova” pentru perioada campaniei electorale a scrutinului din iunie curent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?