Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Protest la CNA: „Nu-l lăsați pe Șor să fugă în off-shore”

6 mai. 2015,, 13:00   Societate
5217 1

Protest la CNA: „Nu-l lăsați pe Șor să fugă în off-shore”
Foto: ziarulnational.md

Un grup de tineri a protestat astăzi la sediul Centrului Național Anticorupție, cerînd demisia șefului instituției, Viorel Chetraru. Activiștii i-au îndemnat pe procurorii anticorupție să-i tragă la răspundere, conform legii, pe toți cei implicați în furtul de la BEM, informează NOI.md.

„Ne adresăm către colaboratorii CNA să procedeze exact așa cum procedează DNA-ul din România, să-i aresteze pe toți oligarhii. Șor nu este nimic altceva decît o sculă ticăloasă, un instrument corupt. Apucați-vă de lucru, pentru că noi, contribuabilii, nu vom mai plăti taxe și impozite pentru a vă achita vouă salariile”, a spus unul dintre manifestanți.

Tinerii au scandat lozinci precum: „Hoții la pușcărie”, „Noi sîntem puterea”, „Nu-l lăsați pe Șor să fugă în off-shore”, „Fiți procurori, nu infractori”, „Plahotniuc și cu Filat miliarde au furat” .

Totodată, tinerii au cerut demisia procurorului general, Corneliu Gurin, precum și a tuturor conducătorilor instituțiilor de drept din țară.

Precizăm că mitingul de protest de la sediul CNA s-a desfășurat concomitent cu audierea omului de afaceri Ilan Șor. Fostul președinte al Consiliului de administrație al Băncii de Economii are statut de învinuit și urmează a fi reținut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?