X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ambasadorul Rusiei a aprins focul veșnic la memorialele din patru orașe ale Moldovei

6 mai. 2015,, 14:00   Societate
3225 3
Посол России в Молдове открыл акцию по зажжению Вечного огня на мемориалах в четырех городах РМ
Foto: kp.md
Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Farit Muhametșin, și directorul general al SA „Moldovagaz”, Alexandr Gusev, au lansat acțiunea de aprindere a focului veșnic la memorialele din patru orașe ale republicii.

Potrivit informațiilor oferite agenției „Infotag” de Serviciul de presă al Ambasadei Rusiei în Republica Moldova, ea a fost prilejuită de a 70-a aniversare a Marii Victorii. Acțiunea a fost lansată pe 2 mai la Comrat. Focul veșnic a fost transmis pe 5 mai la Cahul, iar pe 6 și, respectiv, 8 mai, acesta va ajunge la Soroca și Bălți.

Luînd cuvîntul la Comrat, ambasadorul Rusiei a adus mulțumiri conducerii SA „Moldovagaz” pentru contribuția la gazificarea memorialelor militare, inițiată în luna mai a anului trecut prin aprinderea focului veșnic la Complexul Memorial „Capul de pod Șerpeni”.

La ceremonia solemnă au participat și reprezentanții Guvernului orașului Sankt-Petersburg, în frunte cu președintele Comitetului pentru dezvoltarea antreprenoriatului și pieței de consum Elighiz Kaciaev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?