X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

SA „CET-2” anunţă prelungirea campaniei „Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara”

6 mai. 2015,, 12:30   Societate
3113 0

А.О. «ТЭЦ-2» продлевает сроки проведения кампании «Платишь зимой – получаешь награду летом»
Foto: logos.press.md

În legătură cu perioada extinsă a sezonului de încălzire 2014 – 2015, care s-a încheiat în data de 10 aprilie a.c., administraţia SA „CET-2” a decis să prelungească perioada de desfăşurarea a campaniei „Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara”, anunţată anual cu ocazia Zilei mondiale a Drepturilor Consumatorilor.

Astfel, blocurile locative care vor înregistra achitări integrale pentru consumul de energie termică la 1 iunie a.c., urmează a fi rasPLĂTITE de Furnizorul de energie termică.

Amintim că potrivit condiţiilor campaniei, blocurile locative bune-platnice învingătoare vor beneficia în mod gratuit de lucrări de spălare hidropneumatică a sistemelor inginereşti interne de încălzire, lucrări executate anual din bugetul organizaţiei locative de gestionarul blocului în vederea pregătirii sistemelor inginereşti intrabloc către un nou sezon de încălzire.

Pe parcursul lunii iunie, după sistematizarea informaţiei cu privire la achitări, SA „CET-2” va publica lista învingătorilor campaniei „Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?