Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Președintele Ucrainei: Războiul poate începe în orice moment

28 apr. 2015,, 12:50   Externe
9136 29

Foto: news.bigmir.net

Președintele Ucrainei Petro Poroșenko declară despre amenințarea escaladării acțiunilor militare pe teritoriul Ucrainei în viitorul apropiat.

"Pînă acum de asupra noastră planează amenințarea războiului - este o realitate. Războiul poate izbucni în orice moment, dar sîntem pregătiți să facem tot posibilul pentru a evita orice posibilitate de îndoială sau retragere", - a declarat marți Poroșenko în timpul discursului la o conferința internațională în sprijinul Ucrainei.

Adresîndu-se publicului din sală, președintele a mai spus: "Cu ajutorul dumneavoastră va fi găsită soluția situației din Donbas".

El a menționat că în condițiile rolului coordonat al partenerilor Ucrainei, acordurile de la Minsk cu privire la rezolvarea situației din estul țării urmează să fie puse în aplicare pe deplin.

Astăzi statul major al operațiunii antiteroriste a anunțat despre intensificarea ostilităților în Donbas. Potrivit oficialilor, pozițiile lor au fost supuse tirului de 22 de ori, folosind lansatoare "Grad" și mortiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?