Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cașu neagă că se va retrage din cursă în favoarea Zinaidei Greceanîi

28 apr. 2015,, 10:45   Politică
4006 2

Cașu neagă că se va retrage din cursă în favoarea Zinaidei Greceanîi
Foto: ru1.md

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar al capitalei, Ilian Cașu, dezminte informația potrivit căreia ar intenționa să se retragă din cursă în favoarea candidatului PSRM. Cașu a precizat în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea că este determinat să lupte alături de echipa lui Renato Usatîi, pentru a cîștiga șefia Primăriei, notează NOI.md.

„Este haios acest scenariu, o poveste, un banc. Eu sînt candidatul partidului, eu sînt omul real, hotărît să lupt pentru Primăria Chișinău”, a precizat Cașu.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” a refuzat să spună care, în opinia sa, este principalul său contracandidat, în competiția pentru funcția de primar al capitalei. „În actualul context politic, în municipiu este contraproductiv să vorbim despre favoriții cursei. Cred că există o șansă pentru orice candidat, acesta este contextul. Există și un element imprevizibil. Dacă ne uităm la sondaje, trebuie să ne fixăm atenția pe cota indecișilor. Deci oricare dintre cei care și-au anunțat public intenția au o șansă, inclusiv eu”, a explicat Cașu.

Fiind întrebat dacă se consideră un politician cu viziuni proeuropene, Ilian Cașu a precizat că împărtășește valorile democrației și libertății, dar a evitat să spună unde anume este viitorul Republicii Moldova – în Uniunea Europeană sau cea Vamală. Potrivit acestuia, cetățenii trebuie să decidă acest lucru prin referendum.

„Cred în valorile europene, sînt aproape de ele. Sînt un politician pentru Moldova, pentru consolidarea statalității, pentru restabilirea normelor elementare ale democrației – acesta este crezul meu politic”, a punctat Cașu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?