Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Greceanîi: Nu doar socialiștii sînt vizați de legea care interzice implicarea străinilor în campanie

24 apr. 2015,, 11:40   Politică
2987 2

Greceanîi: Nu doar socialiștii sînt vizați de legea care interzice implicarea străinilor în campanie
Foto: totul.md

Proiectul de lege care interzice implicarea cetățenilor străini în acțiuni electorale, alături de partidele din Moldova a fost adoptat de guvernanți pentru a pune limite dure Partidului Socialiștilor. Declarația aparține șefei fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la N4, informează NOI.md.

Zinaida Greceanîi se arată convinsă că modificările operate la Codul electoral vor avea un impact negativ nu doar asupra socialiștilor, dar și asupra partidelor de guvernare.

„Noi n-am mers la Moscova pentru fotografii, ci pentru ca să punem temelii la niște lucruri care sînt necesare cetățenilor, și am demonstrat că putem aceste lucru, cu fotografii sau fără. Demnitarii noștri au făcut aceste modificări pentru a pune limite dure PSRM-ului. Sînt sigură că și ei nimeresc în această campanie sub incidența acestei legi și nu exclud că vor aplica standarde duble”, a menționat Greceanîi.

Aceasta a mai precizat că nu are niciun fel de ambiții politice, ci intenționează să formeze o echipă de profesioniști pentru a gestiona eficient treburile capitalei. Totodată, Zinaida Greceanîi a spus că nu se teme de un eventual eșec la alegerile locale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?