X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Designul KODO Mazda uimeşte la Milan Design Week

21 apr. 2015,, 16:24   Ştiri Auto
3530 1
Foto: mazda
Frumuseţea înnăscută şi simplă a Mazda "KODO-Soul of Motion" impresionează din nou spectatorii la Milan Design Week, între 14 şi 19 aprilie. În conformitate cu tradiţia sa de a crea obiecte funcţionale frumoase, cum ar fi scaunul de inspiratie KODO în 2013, Mazda a ales două creaţii inspirate de "Soul of Motion" pentru a le prezenta la cel mai recent stand de design Mazda din Districtul de design Brera, Fuorisalone.
Bicicleta şi canapeaua care poartă semnătura Concept KODO exemplifică filosofia de design Mazda: fundamentul pentru frumuseţea impresionantă a gamei sale, inclusiv noile CX-3 şi MX-5. Ambele creaţii de design rezumă conceptual "Kodo – Soul of Motion"; întruchiparea frumuseţii dinamice a mişcării animalelor sălbatice – fără efort şi puternică.
Bicicleta KODO integrează filosofia de artă şi design japoneză "mai puţin este mai mult", reimaginând bicicleta de curse modernă. Meşteşugarii Mazda i-au proiectat cadrul în cea mai pură formă pentru a simboliza luminozitatea, agilitatea şi viteza. Canapeaua KODO foloseşte aceeaşi premisă, conceptualizând frumuseţea interioară găsită în echilibrul ideal dintre formă şi funcţie. Directorii de creaţie din Milano, Setsu şi Shinobu Ito, ambii designeri Mazda Europa, şi creatorii talentaţi de mobilier italian au colaborat pentru a uni sensibilitatea estetică Mazda cu măiestria lumii vechi.
La standul de design Mazda mai sunt expuse opere KODO, inspirate de maeştrii artizani japonezi, inclusiv creaţia din aramă KODOKI, a studioului Gyokusendo şi SHIRAITO, o cutie lăcuită folosind coji de ouă zdrobite, a Kinjo-Ikkokusai, o familie de meşteşugari, de şapte generaţii, din Hiroshima.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?