X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Se caută cea mai frumoasă fată din Moldova

2 apr. 2015,, 17:45   Showbiz
9817 3
Разыскивается самая красивая девушка в Молдове
Foto: beltsymd.ru
Biroul „Miss Moldova” a dat startul preselecțiilor pentru concursul național „Miss Moldova 2015”. Finalista concursului va reprezenta Moldova la concursul de frumusețe „Miss World”. Totodată, cea mai frumoasă domnișoară din țară va deveni posesoarea unui automobil marca Suzuki.

La concurs pot participa domnișoare cu vîrsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înălțimea de la 168 cm pînă la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecție a concursului, la fel și finalistele concursurilor orășenești de frumusețe.

Învingătoare a concursului „Miss Moldova” va deveni domnișoara care va corespunde imaginii generale despre frumusețea feminină, va poseda adevărate calități omenești și, nu în ultimul rînd, inteligență, patriotism și va da dovadă de bună înțelegere în relațiile cu toate participantele în întreaga perioadă de pregătire a concursului.

Finalistele vor avea ieșiri în costum național, sportiv, costum de baie, rochii de seară, rochii de mireasă. Juriul care va aprecia participantele va fi constituit din oameni din cultură, politică și business. Pe lîngă „Miss Moldova” vor fi alese și „Vice miss”, „Miss photo”, „Miss zîmbet” și altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?