X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Augustina Șiman lansează cartea „Cămașa lui”

1 apr. 2015,, 11:45   Societate
4725 0
Издана книга Августины Шиман „Cămașa lui” («Его рубашка»)
Foto: facebook.com
Augustina Șiman, tînăra scriitoare care a pășit în lumea literaturii la vîrsta de numai 19 ani, debutînd cu prima sa carte, intitulată „Încercări de a Trăi sau Prin prisma Ochilor Albaștri”, autoarea cărții audio „Parfumul”, revine cu a treia carte, intitulată „Cămașa lui”.

„Titlul «Cămașa lui» este o invitație către ce poate deveni o femeie pe sub cămașa bărbatului potrivit sau nepotrivit pe care îl iubește, despre cum «Cămașa lui» poate schimba destinul ei, răsturna tot crezul ei de viață și despre cum o poate reinventa” a menționat Augustina Șiman într-u interviu acordat portalului diez.md.

Cartea „Cămașa lui” este un ghid despre El, Ea și Noi. Lansarea acestui volum va avea loc în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei pe 3 aprilie, începînd cu ora 17.00.

Augustina Șiman, la cei 23 de ani ai săi, deja este autoarea primului videoclip literar din România și din Republica Moldova, autoarea primei cărți audio din Republica Moldova, prima femeie din țară Cavaler al Ordinului „Crucea Mitropoliei Basarabiei” pentru mireni și cîștigătoarea Bursei de Merit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?