X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

A apărut înregistrarea video cu ultimele momente din aeronavă

1 apr. 2015,, 09:15   Externe
5432 0

Foto: gazeta.ru

Un clip găsit la locul accidentului par să confirme înregistrările de zbor recuperate din una dintre cele două cutii negre ale avionului prăbuşit în Franţa.

Conform parismatch.com, jurnaliştii francezi au obţinut un clip realizat în ultimele secunde ale avionului prăbuşit în Franţa. Imaginile au fost descoperite de cineva din cadrul anchetei, la locul accidentului.

Clipul a fost filmat cu un telefon mobil, iar scenele sînt haotice şi e greu ca oamenii din imagini să fie identificaţi. Totuşi, ţipetele pasagerilor se aud clar şi e evident că ei ştiu ce se întîmplă. Mai multe persoane ţipă "Dumnezeule" în diverse limbi. Se mai aud nişte zgomote metalice, probabil pilotul care încearcă să dărîme uşa cabinei. Spre final se aud urlete din ce în ce mai tari şi apoi linişte totală.

Imaginile obţinute de jurnaliştii francezi confirmă înregistrările de zbor ale avionului prăbuşit în Franţa. În ele se aude cum comandantul Airbusului A320 al companiei Germanwings a urlat la copilot "deschide naibii uşa" cabinei de pilotaj, în timp ce pasagerii urlau cu cîteva minute înainte de catastrofă.

Datele înregistratorului fonic recuperat la locul prăbuşirii în sud-estul Franţei, evocate deja joi de procurorul din Marsilia, arătau cum copilotul a blocat uşa cabinei de pilotaj după ieşirea momentană a comandantului de bord, înainte de a precipita avionul spre sol. Potrivit ediţiei duminicale a cotidianului german Bild, care afirmă că a ascultat aceste înregistrări, primele 20 de minute de zbor au fost o ocazie de schimburi banale între pilot, Patrick S. şi copilotul Andreas Lubitz, scrie adevarul.ro. Pilotul îi spune printre altele copilotului că nu a avut timp să meargă la toaletă la plecare, la Barcelona.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?