Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Eduard Romanyuta își asumă cheltuielile de participare la Eurovision 2015

27 mar. 2015,, 14:45   Showbiz
4583 3

Эдуард Романюта сам оплатит свое участие в Евровидении 2015
Foto: eduardromanyuta.com

Ucraineanul care va reprezenta Moldova la Eurovision 2015 a anunțat că echipa sa își va asuma cheltuielile financiare pentru participare și promovarea țării noastre la acest concurs.Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă organizate la 26 martie,informează NOI.md cu referire la trm.md.

Potrivit interpretului, cheltuielile ce țin de show-ul din scenă, de deplasarea echipei la Viena (Austria), precum și turneul de promovare vor fi acoperite din banii Ucrainei.

„Promovarea,deplasările prin diferite țări costă foarte mulți bani. Compania (Teleradio Moldova – n.r.) nu are un buget să poată plăti artistului aceste deplasări”, a declarat coordonatorul proiectului, Leonid Melnic.

Eduard Romanyuta a venit la Chișinău pentru trei zile, timp în care acesta realizează filmulețul de promovare care va fi difuzat în cadrul show-ului ESC de la Viena, înainte de prestanța live a interpretului.

Reamintim că anul acesta reprezentantul Moldovei va fi primul care va intra pe scena concursului internațional Eurovision 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?