X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Voronin dezvăluie de care miniștri este nemulțumit PCRM

26 mar. 2015,, 10:21   Politică
7695 23

Voronin dezvăluie de care miniștri este nemulțumit PCRM
Foto : newsmoldova.ru

După ce anterior liderul PCRM a declarat că formațiunea sa are unele obiecții față de activitatea a șase miniștri, ieri politicianul a dezvăluit numele celor vizați. Este vorba de ministrul Educației, Maia Sandu, ministrul Tineretului și Sportului, Serghei Afanasenco, ministrul Economiei, Stephane Bride, ministrul Apărării, Viorel Cibotaru, și ministrul de externe, Natalia Gherman. Declarația a fost făcută de Voronin în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, notează NOI.md.

„E vorba de același ministru al Educației. Au apărut obiecții față de Ministerul Tineretului și cel al Economiei, ministrul de externe, dar și față de noul ministru al Apărării, chiar din prima zi de activitate, cînd a făcut unele declarații suspecte. Vom discuta cu acei tovarăși care i-au promovat în funcții și ne-au convins și pe noi, și societatea, că acești miniștri vor administra cu succes instituțiile respective. Deocamdată nu sesizăm nicio activitate a Guvernului. Parlamentul practic nu are ce să examineze de la Guvern. Cum va fi ceva în neregulă, vom interveni”, a menționat Voronin.

Întrebat cînd intenționează să-și onoreze promisiunea făcută electoratului procomunist în campania electorală, privind revizuirea Acordului de asociere cu UE, politicianul a precizat că în asemenea probleme nu pot fi instituite termene.

„La ultima etapă de negocieri, guvernarea a cedat în fața UE. Ei nu au încercat să impună propria poziție și să invoce că nu e pregătită pentru asumarea anumitor angajamente ce contravin intereselor Moldovei. Noi am abordat cu anumiți oficiali europeni acest aspect. Dialogul la această temă va fi reluat în timpul apropiat”, a declarat Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?