Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere organizată de IGP

5 mar. 2015,, 15:00   Societate
3903 0

Foto: protv.md

Inspectoratul Național de Patrulare (IGP) în perioada 1-10 martie desfășoară campania de prevenire a accidentelor rutiere în rîndul elevilor „Vine primăvara – împreună să oprim accidentele în toată țara”.

„Scopul acestei campanii este de a sensibiliza șoferii și pietonii în legătură cu încălcările comise de aceștia. În cadrul campaniei polițiștii vor desfășura mai multe activități: operațiunile „viteza”, „Nopți albe”, „Semaforul”, „Pietonul”, „Transportul sigur” și altele” a declarat pentru NOI.md, șefa secției de relații publice a INP, Tamara Procopie.

Potrivit sursei citate, în data de 4 martie, în cadrul unei activități parte a campaniei, inspectorii au distribuit reflectorizante copiilor care învață în instituțiile de învățămînt, amplasarea cărora prezintă un risc pentru accidentele copiilor. Au fost selectate școli din mun. Chișinău, Bălți și orașul Comrat.

O altă acțiune va fi organizată în data de 8 martie, în care, potrivit Tamarei Procopie, inspectorii vor purta discuții cu șoferițele ce se vor afla în trafic și desigur „le vor adresa un mesaj de felicitare cu ocazia acestei zile”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?