X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vectorul european al producătorilor moldoveni (FOTO)

25 feb. 2015,, 15:15   Business
3890 0

Европейский вектор молдавских производителей
Foto: noi.md

Producătorii moldoveni se orientează tot mai mult spre piețele europene. Recent 7 producători de încălțăminte și accesorii din Moldova – Cristina, Tiras, Tighina, Floare, Oldcom, Rotanand Vitalie Burlacu au participat la cea mai mare expozițieinternaționala de profil din lume - GDS – Global Destination for Shoes, in Germania.Expoziția a avut loc in perioada 04-06 februarie, 2015 in Dusseldorf, Germania, întrunind sub acelașiacoperișproducătorii de încălțăminte din toată lumea, care și-au expus ultimele colecții pentru sezonul Toamna-iarna, 2015. Pentru producătorii noștri acest eveniment a servit nu doar drept o ocazie de a-și prezenta posibilitățile, dar și în calitate de platforma pentru a stabili parteneriate si a atrage buyerii europeni din sectorul încălțăminte și accesorii.

Participarea producătorilor moldoveni la aceasta prestigioasă expoziție a fost susținută de proiectul USAID CEED II cu scopul de a extinde accesul producătorilor de încălțăminte și accesorii din Moldova la noi piețe de export.

GDS este perceput de către industria de încălțăminte ca o oportunitate de a se prezenta si de a-si demonstra performantele. În Düsseldorf sunt reperate ultimele tendințe, sunt percepute stările de spirit, are loc schimbul de informații. În jur de 900 de branduri si-au prezentat noile colecții la GDS în această iarnă, plus 160 de expozanți pe platforma tag-it! care reprezintă un târg de servicii de producere. Expozanții au fost împărțiți in diverse segmente / teme, in funcție de tipul de colecții expuse - HIGHSTREET- pulsul modern (în cadrul căreia au fost expuse și brandurile din Moldova), Pop-up - motive urbane moderne, TAG.IT – servicii de producere și private label, STUDIO - segmentul premium.

Producătorii moldoveni sunt entuziasmați să revină la următoarea ediție GDS în vara anului 2015. Ei trebuie să valorifice acum mai mult de 40 de noi contacte obținute în timpul expoziției, sătransmită oferte și informații suplimentare pentru vizitatorii standului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?