Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Candu: Discuțiile cu liberalii trebuie să continue

25 feb. 2015,, 13:54   Politică
4296 4

Candu: Discuțiile cu liberalii trebuie să continue
Foto: evzmd.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, afirmă că implicarea liberalilor în procesul de continuare a agendei europene este importantă. Declarația a fost făcută de Candu în urma întrevederii cu președintele român, Klaus Iohannis, notează NOI.md.

Întrebat dacă șeful statului român a vorbit despre necesitatea cooptării PL la guvernare, Andrian Candu a precizat că această problemă a fost ridicată de el însuși.

„Domnul președinte Iohannis are bunul tact să nu facă astfel de sugestii. I-am spus eu personal că consider că discuțiile cu liberalii trebuie să continue și văd sincer că participarea lor pe viitor este importantă”, a menționat Candu.

Spicherul Parlamentului a mai adăugat că suportul și expertiza României în calea implementării reformelor este absolut necesară pentru Republica Moldova. Potrivit lui Candu, actuala guvernare trebuie să-și mențină credibilitatea în ochii cetățenilor, dar și ai partenerilor internaționali.

„Domnul Iohannis înțelege importanța momentului pe care îl trăim. I-am spus-o și domnului președinte că cel mai important este să nu dezamăgim nici populația și nici partenerii noștri din România, colegii de la Bruxelles, și ce ne-am pus în gînd să continuăm. România să ne fie alături, ca ambasador al mesajului nostru către cancelariile europene și Bruxelles”, a remarcat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?