Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Trei polițiști și cîțiva oameni de afaceri, vizați în dosarul contrabandei cu alcool

10 feb. 2015,, 13:13   Societate
4408 1

Служащий инспектората полиции Чадыр-Лунги и 3 работника пограничной полиции – среди подозреваемых по делу о контрабанде спирта
Foto: newsmoldova.md

Peste 60 de tone de spirt a fost depistat de polițiști în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață la Ceadîr-Lunga și Ialoveni. Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar intentat pentru contrabandă cu alcool, notează NOI.md.

Potrivit Poliției de Frontieră, în urma perchezițiilor efectuate, grupul comun de anchetă a depistat în două depozite, din Ceadîr-Lunga – circa 11 tone de spirt, iar în Ialoveni – între 50 și 60 de tone de alcool. În cadrul descinderilor au fost mobilizate 50 de persoane și efectuate verificări asupra acestora.

Descinderile au avut loc în contextul acumulării de probe în cauzele penale, intentate pentru contrabandă cu alcool în proporții deosebit de mari. Printre persoanele suspectate că ar fi implicate în acest caz se numără trei inspectori de frontieră, un polițist de patrulare și mai mulți oameni de afaceri.

Ancheta pe marginea acestui caz se desfășoară de mai multe luni, cercetările fiind efectuate de un grup de lucru format din angajați ai Direcției inspecție efectiv a Poliției de Frontieră, procurori și ofițeri ai CNA.

Precizăm că în această dimineață, procurori anticorupție, ofițeri de la CNA și angajați ai Direcției securitate internă a Poliției de Frontieră au efectuat percheziții în mai multe localități din raioanele Ceadîr-Lunga și Ialoveni, în dosar fiind vizat și Sectorul Poliției de Frontieră Valea Perjei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?