X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Dezvăluiri în cazul Butmalai; În ziua tragediei, cineva a pătruns în apartamentul său din Chişinău

24 ian. 2015,, 10:00   Societate
7760 4

Foto: ff.md

Noi detalii în cazul morţii misterioase a deputatului Ion Butmalai. La aproape două luni de la trecerea lui în nefiinţă, fostul său coleg de partid, ex-deputatul PLDM Alexandru Cimbriciuc dezvăluie că, în ziua în care Ion Butmalai a murit, cineva ar fi pătruns în apartamentul pe care acesta îl ocupa în hotelul Parlamentului. Cimbriciuc spune că are această informaţie de la familia fostului deputat. Procurorul care se ocupă de caz a refuzat însă să comenteze afirmaţiile.

Fostul deputat PLDM, Alexandru Cimbriciuc, nu exclude faptul că moartea lui Ion Butmalai, care i-a fost prieten apropiat, are legătură cu unele informaţii cu privire la securitatea statului, pe care acesta le deţinea.

Contactat de Jurnal TV, procurorul care investighează moartea misterioasă a fostului deputat liberal-democrat a refuzat să comenteze declaraţiile.

Amintim că Ion Butmalai a fost găsit fără suflare în garajul din curtea locuinţei sale din oraşul Cahul pe 9 decembrie. Alături de corpul neînsufleţit a fost descoperit un pistol deţinut legal de fostul deputat. Procuratura a deschis un dosar penal pentru omor, dar nu a exclus deocamdată versiunea unui suicid. Ion Butmalai avea 50 de ani, era căsătorit şi era tatăl a doi băieţi. El a fost cunoscut drept un aprig luptător împotriva sistemului oligarhic şi nu s-a temut să facă de-a lungul anilor dezvăluiri răsunătoare, care au vizat mai mulţi demnitari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?