X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Linea DS s-a definit ca marcă independentă

22 ian. 2015,, 10:29   Ştiri Auto
2955 0

O mașină de serie cu trei portiere repetă show-carul și deci are caroserie într-o combinație unică din trei nuanțe (corpul Encre Blue, acoperișul Onyx Black, oglinzile Rouge Ines), culori și materiale de tapițare în interior și toate cele cuvenite pentru o serie specială (abțibilduri, plăcuțe indicatoare ).

ДРАЙВ:Леонид Попов, Фото: DS

Precum a și promis acum un an, concernul PSA a separat DS într-un brand independent. În cinstea acestui eveniment, la 20 septembrie francezii au purces la producerea, în serie limitată, a unui hatchback și cabriolet DS 3 Inеs de la Fressange Paris. În octombrie, trecut, acest automobil , creat împreună cu casa de modă Inеs de la Fressange Paris, era un simplu concept. Producerea lui ridica mari semne de întrebare.

Combinația stridentă de roșu aprins și albastru închis — un șic parizian, în viziunea artiștilor Inеs de la Fressange.

La reprezentanța rusească Citroen ni s-a spus, că în prezent conducerea examinează chestiunea privind scoaterea pe piața noastră a DS 3 Inеs de la Fressange Paris. Căci în acest caz seria limitată nu presupune limitarea numărului de exemplare. Limitarea se referă doar la timp: hatchbackul colorat va sta pe conveier câteva luni. Este altceva, câte mașini vor dori să achiziționeze clienții în acest răstimp. În Europa mașina este estimată la 23 950 еurо. Revenind la secțiunea DS Citroen vom explica faptul că în perspectivă vor exista saloane proprii pentru această marcă. Dar trecerea se va face treptat. Deocamdată (inclusiv în Rusia) modelele DS se vor vinde, ca și nai înainte, în centrele Citroen, deși în zonew aparte. Reieșind din noul statut, au fost modificate și inscripțiile : nu DS3, ci DS 3, nu DS4, ci DS 4 , etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?