Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

„Balul Brazilor de Crăciun” la Muzeul Național de Artă (FOTO,VIDEO)

11 dec. 2014,, 15:00   Societate
5396 0

Foto: noi.md

Astăzi s-a deschis expoziția brazilor de Crăciun la Muzeul Național de Artă, care va dura pînă la 22 decembrie. La această expoziție au fost expuși 65 de brazi confecționați de studenți, prin diferite tehnici și cu ajutorul diferitor materiale: ață, lemn, sticlă, oglindă, hîrtie.

Brazii din expoziție vor concura între ei pentru a primi titlul „Bradul cel mai frumos al anului 2014”. Învingătorul va fi desemnat cu ajutorul vizitatorilor expoziției. La intrare fiecare vizitator poate obține un talon pentru a vota bradul care i-a plăcut cel mai mult.

Ministerul Culturii va oferi 4 premii bănești pentru învingători: pentru locul I va fi oferită suma de 10 mii de lei, pentru locul II – 5 mii de lei și pentru locul III – 3 mii de lei. De asemenea, se va acorda și premiul publicului, în sumă de 3 mii de lei. Acestor premii se va alătura și sponsorul evenimentului, „Unibank”, care va oferi 5 premii de încurajare, în sumă de o mie de lei.

Și așa cum se obișnuiește în fiecare an, această expoziție are și un scop caritabil. O parte din banii strînși în urma licitației vor fi donați fostului profesor de desen și pictură de la Universitatea Tehnică, Ion Chitoroagă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?