X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Deputatul Ion Butmalai nu s-ar fi sinucis: A fost deschisa o cauza penala pentru omor intentionat

10 dec. 2014,, 08:30   Societate
14461 6

Foto: infotag.md

Nu cred ca Ion Butmalai s-ar fi sinucis. Aceasta este parerea Anei Ursachi, avocata care reprezinta interesele legale ale familei Butmalai, dar si cazul decesului deputatului PLDM.

Potrivit juristei, cadavrul a fost gasit in apropiere de garajul din curtea casei, iar langa trupul neinsufletit al deputatului au fost gasite doua tuburi de cartus, ceea ce ar insemna ca s-ar fi tras de doua ori. Totodata, potrivit primelor informatii medicii ar fi gasit doar un singur orificiu.

Ana Ursachi, avocata care reprezinta cazul, dar si interesele legale ale familiei Butmalai spune cadeputatul nu ar fi avut datorii, iar daca ar fi avut, fiul acestuia ar fi stiu de ele. In acelasi timp, jurista a declarat ca nu crede ca deputatul PLDM s-ar fi sinucis. Astfel, politia a deschis automat o urmarire penala pentru omor intentionat.

Sotia deputatului spune ca in aceasta dimineata cand a plecat la serviciul, sotul sau era bine dispus si ca avea programata o intalnire la care nuV ar mai fi ajuns. Femeia l-ar fi sunat de mai multe ori, insa deputatul nu i-ar fi raspuns la telefon si aceasta a venit acasa unde a aflat ca Ion Butmalai este mort.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?