X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Concert de caritate „Armonii Autumnale” pentru copii orfani

7 noi. 2014,, 11:45   Societate
2502 0
Foto: orange.md
La 7 noiembrie, în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, va avea loc un concert de binefacere pentru copiii de la orfelinate. Obiectivul concertului este acumularea de bani pentru restabilirea clădirii Centrului Mamei şi Copilului, relatează NOI.md.

1400 de copii cu vîrste cuprinse între 8 şi 14 ani din şcoli-internate, centre de plasament, Complexul-pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu”, precum şi din familii defavorizate vor participa la spectacolul „Armonii Autumnale”, organizat de Societatea Culturală „Vatra”.

Liderul grupului de iniţiativă „Prietenii Moldovei”, Alexandru Cauia, a relatat că pentru organizarea sărbătorii a fost lansată platforma online de voluntariat prieteni.md, căreia i s-au alăturat mulţi oameni activi, cu iniţiativă.

Pe scena mare, împreună cu vedete moldoveneşti, într-un spectacol de divertisment vor debuta copii talentaţi.

Preţul unui bilet variază între 70 şi 100 de lei. Pentru copiii din familiile defavorizate intrarea va fi liberă. Potrivit spuselor organizatorilor, toate mijloacele colectate vor fi transmise pentru reconstrucţia Centralului Mamei şi Copilului.

„Organizînd evenimentul, ne-am amintit de versurile cîntecului: „Să nu uităm de cei mai trişti ca noi”. Pentru noi cel mai important este să-i ajutăm să zîmbească pe copiii mai puţin norocoşi ca noi”, a explicat preşedintele Societăţii Culturale “Vatra”, regizorul evenimentului, Vlad Negruzzi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?