Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Godea: Perspectivele integrării europene rămîn neclare

3 noi. 2014,, 11:20   Politică
6464 4
Foto: flux.md
Partidul Acțiunea Democratică s-a lansat în campania electorală cu sloganul „Moldova pentru oameni”. Liderul formațiunii, Mihai Godea, a criticat modul în care a fost guvernată țara în ultimii ani, precizînd că unul dintre obiectivele formațiunii sale este redarea suveranității poporului și asigurarea stabilității economice, informează NOI.md.

Președintele PAD a declarat că integrarea europeană este unul dintre pilonii principali ai asigurării securității naționale. „Crizele politice se repetă cu regularitate, Moldova rămîne un stat dezbinat teritorial, iar perspective reintegrării sînt incerte. Perspectivele integrării europene rămînd neclare, din cauza stării de lucruri din țară. S-a ajuns în situația cînd aparatul politic se consideră însuși poporul. Această situație trebuie schimbată, prin redarea suveranității poporului. Un alt obiectiv este dezvoltarea economică și socială, crearea unui nivel atractiv de trai pentru populația din toate regiunile”, a precizat Godea.

Politicianul a menționat că a purtat negocieri în vederea formării unui bloc electoral cu cîteva formațiuni, printre care PL, PLR, dar și cu fostul premier Ion Sturza, însă tratativele au eșuat. Totodată, Mihai Godea a ținut să precizeze că principalii concurenți ai PAD în aceste alegeri vor fi partidele de stînga, în special PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?