Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Banca de Economii și-a deschis o nouă filială pe bulevardul Grigore Vieru

31 oct. 2014,, 11:32   Economie
2269 0
Foto: bem.md
BC Banca de Economii și-a deschis în centrul Chişinăului, pe bulevardul Grigore Vieru, filiala Nr.50.

Potrivit agenţiei "Infotag", care citează comunicatul Serviciului de presă al băncii, "cea mai mare bancă din Moldova devine mai aproape de clienţi, realizînd planul ambiţios de modernizare şi extindere a reţelei".

"În această vară am prezentat publicului larg planul de dezvoltare a Băncii pentru următoarele luni şi iată rezultatul", a spus preşedintele băncii, Ilan Şor, indicînd că aceasta este doar o parte din strategia de dezvoltare a băncii.

Primul preşedinte al Băncii Naţionale, iar în prezent preşedintele Asociaţiei Băncilor din Moldova, Leonid Talmaci, a spus că deschiderea noii filiale înseamnă că "Banca are perspectivă, Banca are putere, Banca se dezvoltă".

"Banca de Economii este cea mai mare bancă, căreia îi urez realizări mari şi mult succes", a spus Talmaci.

Banca de Economii are o reţea de 576 de subdiviziuni, ceea ce reprezintă 45% din întreaga reţea de retail banking din ţară

"Pînă la sfârşitul anului BEM va mai deschide 5 locaţii noi", a spus Ilan Şor.

Preşedintele interimar Viorel Bîrca, a spus la ceremonia de deschidere a filialei că activele totale au ajuns la circa 11 miliarde de lei, ceea ce este cu 28% mai mult faţă de începutul anului.

"Soldul total de depozite a depăşit 8,5 miliarde de lei, acesta fiind cel mai important indicator al încrederii clienţilor în Bancă", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?