Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Consilierul municipal Oleg Cernei va deveni primul candidat independent la alegeri

24 oct. 2014,, 13:30   Politică
2882 2
Foto: moldnews.md
Consilierul municipal din partea Partidului Liberal (PL), Oleg Cernei, ar putea deveni primul candidat independent, care este dispus să ia parte la alegerile parlamentare. Solicitat de corespondentul "Infotag", el a spus că a colectat documentele necesare pentru înregistrare la Comisia Electorală Centrală (CEC).

"Am adunat peste trei mii de semnături în favoarea participării mele în campania electorală. Nu ne-am aşteptat la o astfel de deschidere din partea cetăţenilor", a spus el.

În caz de înregistrare al lui Cernei în calitate de candidat la Comisia Electorală Centrală, acesta va fi al 19-lea în lista electorală.

Vice-preşedintele Partidului Liberal, Corina Fusu, consideră că decizia Cernei nua fost o surpriză, din moment ce nu a fost niciodată parte din echipa.

"El a fost întotdeauna independent, nu a demonstrat interes faţă de lucrul în echipă. Orice persoană are dreptul de a-şi alege calea, şi Cernei şi-a făcut alegerea. Personal, am impresia că el se gândeşte mai mult la sine şi câştigul personal, decât la cetăţeni. Dacă ar fi fost interesat de problemele oamenilor, ar ales să lucreze în partid, unde ar fi putut face mult mai mult", a spus deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?