X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filat reacționează la acuzațiile lui Ioniță

12 sep. 2014,, 15:09   Politică
5758 5
Foto: noi.md
Reacția liderului PLDM, Vlad Filat, la afirmațiile făcute astăzi de președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță, nu s-a lăsat așteptată. Politicianul a calificat acțiunile fostului său coleg drept răzbunare, iar declarațiile potrivit cărora acesta ar fi implicat într-o schemă frauduloasă la Banca de Economii – drept minciuni, notează NOI.md cu referire la declarația emisă de Vlad Filat.

Liberal-democratul a anunțat că Ioniță urmează a fi demis din funcția de președinte al comisiei parlamentare pe care o conduce, la prima ședință a legislativului din noua sesiune. Filat a mai precizat că PLDM i-a retras deja suportul politic lui Ioniță.

„Declar cu toată responsabilitatea că nu am nicio atribuţie politică, juridică, economică şi de oricare alt gen la schemele descrise de fostul membru al fracţiunii parlamentare a PLDM. Veaceslav Ioniţă este un agent deschis de promovare a intereselor unui controversat om de afaceri, autointitulat raiderul numărul 1 în spaţiul CSI, implicat în acţiuni de spălare de bani în sumă de peste 18 miliarde de euro. Regret faptul că Ioniţă s-a lăsat folosit ca o «sculă» într-un proces de destabilizare a situaţiei interne din Republica Moldova”, se spune în declarația lui Vlad Filat.

Precizăm că astăzi Veaceslav Ioniță a dezvăluit presei că deține dovezi care denotă că în urma aplicării unei scheme frauduloase la Banca de Economii, instituția ar fi fost furată de 120 de milioane de lei.
0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?