X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Circa 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică de Ziua Independenței

27 aug. 2014,, 08:30   Societate
5896 0
Foto : ipn.md
Circa 3000 de polițiști, peste 1000 de membri ai gărzilor populare și 300 de angajați ai Serviciilor Pazei Particulare vor asigura ordinea publică astăzi, în legătură cu desfășurarea manifestațiilor dedicate Zilei Independenței. În acest scop, pe străzile capitalei vor fi dislocați circa 1000 de polițiști, dintre care 600 vor supraveghea ordinea publică în Piața Marii Adunări Naționale, informează NOI.md.

Potrivit poliției, accesul în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi interzis persoanelor în stare avansată de ebrietate sau celor care vor deţine asupra lor băuturi alcoolice, arme de foc, muniţii, dispozitive explozibile, cuţite. În zonele de acces vor fi instalate filtre de triere cu detectoare de metale.

De asemenea, pentru a evita ambuteiajele şi a preveni accidentele rutiere, circulaţia transportului pe arterele principale ale capitalei va fi restricționată. Astfel, va fi sistată, parţial, circulaţia rutieră de la intersecția str. Cosmonauților – Bănulescu-Bodoni – 31 august – București, de la str. București – Pușkin – Cosmonauților, Ștefan cel Mare de la str. M. Eminescu pînă la Str. S. Lazo.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă agenţii economici să nu comercializeze băuturi alcoolice și țigări minorilor, să fie precauţi la prepararea bucatelor pe aragaz sau la grătar. Instituția atenționează că pentru nerespectarea restricţiilor înaintate poliţia va întreprinde măsuri în conformitate cu legislaţia în vigoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?