X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Kliciko și Panettiere: nunta nu va avea loc

24 aug. 2014,, 02:02   Showbiz
7681 5
Foto: informing.ru
Fanii campionului mondial Vladimir Kliciko așteaptă cu nerăbdare ziua de 24 august, сînd a fost fixată nunta și cununia în Lavra Kiev-Pecersk a celebrului boxer și actriței americane Hayden Panettiere. Cu toate acestea, se pare, că nunta nu va avea loc.

Surse apropiate lui Vladimir și Hayden au anunțat că ucraineanul se află în Alpi, unde se pregătește pentru lupta cu pugilistul bulgar, Kurbat Pulev. Restaurantul "11 oglinzi" nu a confirmat informația cu privire la celebrarea nunții.

Zvonurile despre nunta lui Kliciko și Panettiere ar putea deveni subiect al unei melodrame romantice. Tinerii au făcut cunoștință și au început să se întîlnească în 2009, i-ar peste un an și jumătate s-au despărțit.

Apoi, cuplul s-a reunit, iar Hayden s-a lăudat la un eveniment social cu inelul de logodnă, iar Vladimir a negat ulterior că s-ar fi logodit și a declarat că este prea devreme să se căsătorească.

Acum, despre relația dintre actriță și sportiv se știe cu certitudine un singur lucru: cei doi așteaptă nașterea primului copil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?