X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Timofti i-a transmis un mesaj de felicitare lui Poroșenko

22 aug. 2014,, 17:59   Politică
3885 5
Foto: noi.md
Cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei, marcată pe 24 august, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său ucrainean, Petro Poroșenko, informează NOI.md.

Șeful statului a menționat în mesajul său că realizarea coerentă de către cele două țări a cursului de integrare europeană deschide noi oportunități pentru aprofundarea cooperării bilaterale.

„Am ferma convingere că tradiționalele relații de bună vecinătate, prietenie şi colaborare reciproc avantajoasă, existente între Republica Moldova şi Ucraina, vor cunoaște și pe viitor o dezvoltare ascendentă”, a precizat Timofti.

Totodată, președintele și-a exprimat regretul în legătură cu vărsările de sînge și confruntările armate care au loc în Ucraina.

„Sprijinind eforturile conducerii Ucrainei în vederea soluționării definitive a crizei, îmi exprim speranța că poporul ucrainean va depăși încercările teribile și, în cel mai scurt timp, va reveni la o viață liniștită, într-o țară integră şi prosperă”, mai menționează președintele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?