Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Leancă: Așa-zișii oponenți continuă să încingă spiritele

20 aug. 2014,, 16:32   Economie
4480 0
Foto: gov.md
Premierul Iurie Leancă a solicitat Ministerului Agriculturii să nu permită unor politicieni să răspîndească minciuni vizavi de angajamentele asumate de Guvern în fața agricultorilor. Șeful executivului și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu speculațiile lansate pe marginea acestui subiect, precizînd că o asemenea abordare ar putea duce la destabilizarea situației, relatează NOI.md.

„Așa-zișii oponenți ai noștri continuă să încingă spiritele în nordul țării, precum că Guvernul nu și-a onorat obligațiunile. Cer să fie identificați cei care umblă și tulbură apele, răspîndind tot felul de minciuni. Este vorba nu doar de situația politică, dar de o destabilizare socială a țării. Vă rog să vorbiți în raioane, să nu admiteți ca tot felul de politicieni să răspîndească minciuni, să informați încă o dată tot ce am discutat. Tot ce am stabilit vom realiza cu maximă precizie”, a declarat Leancă.

Premierul a anunțat că banii pentru compensaţiile destinate producătorilor agricultori au fost deja identificați și că Guvernul își va onora obligațiunile asumate.

La rîndul său, ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, a anunțat că autoritățile vor aduce încă o dată la cunoștința fermierilor din nordul țării deciziile Guvernului, în cadrul unei ședințe care va avea loc sîmbătă.

Precizăm că Guvernul a aprobat un set de măsuri întru susținerea producătorilor de fructe și legume, afectați de embargoul instituit de Federația Rusă. Una din măsuri ține de acordarea de compensații.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?