Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bani la bani se trag: familiile Rothschild și Hilton se înrudesc

14 aug. 2014,, 01:20   Showbiz
7576 0
Foto: fastpic.ru
Sora cea mică a lui Paris Hilton, Nicky Hilton, se căsătoreşte cu iubitul ei, bancherul James Rothschild. Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton s-a logodit recent cu acesta.

Potrivit “US Weekly”, Nicky Hilton (30 de ani) s-a logodit weekendul trecut cu James Rothschild, care este de trei ani prietenul său. El i-a cerut mîna în timpul unei vacanţe pe malul Lacului Como din Italia, unde s-au cunoscut.

Este a doua oară cînd moştenitoarea lanţului de hoteluri merge la altar, după ce a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu omul de afaceri Todd Meister.

Surorile Paris şi Nicky Hilton moştenesc o parte din lanţul de hoteluri Hilton, iar averea familiei lor se ridică la peste 350 milioane dolari.

Pe numele complet Nicholai Olivia Hilton, Nicky are ambiţii de femeie de afaceri, designer de modă şi manechin. Şi-a lansat propria companie, Chick by Nicky Hilton, şi se bucură de succes.

James Rothschild este moştenitorul unei faimoase familii de bancheri, care a înfiinţat case bancare și financiare europene începînd cu sfîrșitul secolului al XVIII-lea. În anii 1800 familia Rothschild poseda cea mai mare avere privată din lume, însă acum afacerile sale nu mai sînt la aceeaşi scară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?