Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cu ce se va încheia instalarea sensului giratoriu în sectorul Rîscani?

1 aug. 2014,, 09:45   Societate
7103 4
Foto: point.md
Primăria Municipiului Chișinău a anunțat construirea sensului giratoriu la intersecția bulevardul Moscova cu strada A. Russo, relatează NOI.md.

Potrivit Primăriei, este necesar ca în legătură cu reconstrucția străzii A. Russo să fie fluidizat traficul pe una dintre cele mai aglomerate intersecţii din capitală.

Pentru instalarea sensului giratoriu va fi nevoie de două săptămîni. La prima etapă este planificată instalarea a două niveluri de borduri, iar pe tot perimetrul va fi pus pavajul.

Înainte de construcţie municipalitatea, în calitate de experiment, a decis să instaleze semne giratorii temporare pentru a asigura siguranța traficului. Rezultatele experimentului au arătat ca circulaţia va fi mai bine organizată.

În ciuda rezultatelor pozitive prezentată de oficiali, părerile şoferilor nu sînt la fel de optimiste. Unii cred că din cauza instalării sensului giratoriu se va înteţi crearea situaţiilor de avarie.

Reamintim ca reconstrucția străzii A. Russo a început încă în 2012, iar costul proiectului constituie circa 100 de milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?