X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Georgia s-a cufundat în întuneric

28 iul. 2014,, 09:44   Externe
6224 1
Foto : polit.ru
Duminică seara, practic întreg teritoriul Georgiei, s-a cufundat în beznă. Tbilisi și toate regiunile din vestul Georgiei nu au energie electrică. Cauzele accidentului deocamdată nu se cunosc.
Potrivit "Interfax", cu referire la Ministerul georgian al energeticii, pana de curent în sistemul energetic al Georgiei a cufundat Tbilisi în întuneric. "S-a oprit metroul, a fost deconectat turnul de televiziune, energia electrică nu este furnizată la instalațiile de interes vital", - a declarat un reprezentant al ministerului.

Accidentul a avut loc pe linia de transmisie de 500 kV "Imereti", care asigură fluxul de energie electrică din vestul în estul țării, ca urmare a rămas fără energie electică aproape tot estul Georgiei, inclusiv Tbilisi. Sînt luate măsuri pentru a lichida accidentul și a restabili aprovizionarea cu energie electrică.

Anterior, duminică în regiunea Van din Georgia au avut loc inundații. Serviciile de urgență au primit informații despre deteriorarea liniilor de înaltă tensiune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?