Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Experți: Boeingul a fost doborît de avionul ucrainean Su-25 și trebuia să cadă pe teritoriul Rusiei

24 iul. 2014,, 11:15   Externe
19724 27
Foto: itar-tass.com
Boeingul 777 din Malaysia fost doborît de avionul de asalt ucrainean Su-25 și trebuia să cadă pe teritoriul Rusiei, americanii cunosc acest lucru, dar tac. Declarații în acest sens au făcut miercuri cîțiva experți ruși în cadrul emisiunii „Politica cu Piotr Tolstoi” de la Pervîi kanal.

Su-25 este în stare să urce pentru o perioadă scurtă de timp la o înălțime de 10 mii de metri, înălţime la care zbura avionul de pasageri. Acest lucru s-a întîmplat cu sprijinul Centrului de Control al Misiunii din Dnepropetrovsk, iar "organizatorii acestui teribil act de terorism, desigur, au contat pe faptul ca avionul va cădea pe teritoriul Rusiei", a declarat șeful Forțelor Aeriene al Federației Ruse în perioada anilor 2002-2007, generalul de armată Vladimir Mihailov.

El și-a exprimat încrederea că Boeingul, nu a fost atacat cu rachete din lansatorul "Buk", ci că anume astfel, după cum reiese din natura fragmentelor acestuia. Dacă ar fi fost atacat cu "Buk", explozia ar fi fost instantanee, ar fi fost mai multe distrugeri", a subliniat Mihailov.

Ucraina încearcă să ascundă crima

Potrivit opiniei lui, partea ucraineană încearcă să-şi ascundă crima. „Este un lucru inadmisibil ca timp de cinci zile să nu se apropie nimeni de rămăşiţele avionului. Acest lucru demonstrează cinism atît faţă de cei decedaţi, cît și faţă de obiectivitatea anchetei acestui accident aviatic”, a menţionat el.


Marea Britanie ‒ „arbitru cumpărat”

La rîndul său, comentatorul militar al ziarului "Komsomolskaia pravda" Victor Baraneţ şi-a exprimat îndoiala în privința faptului că transmiterea cutiilor negre britanicilor pentru descifrare va contribui la stabilirea adevărului. Faptul că cutiile negre au fost transmise Marii Britanii va amîna pentru mult timp aflarea adevărului, pentru că este clar că Marea Britanie este un judecător cumpărat în această situație", a spus Baraneţ.

În opinia lui „dreptul moral de a descifra cutiile negre ar trebui să-l aibă, întîi de toate, Olanda, pentru că cei mai mulți decedați în urma catastrofei au fost cetățeni ai acestei țări”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?