Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lumea va asculta de cuvintele lui Depardieu despre Ucraina - LDPR

24 iul. 2014,, 02:01   Externe
12399 16
Foto: rddfm.ru
Partidul Liberal Democrat din Rusia propune cetățeanului rus Gerard Depardieu să ajute Rusia să relateze comunității internaționale adevărul despre evenimentele din Ucraina. Potrivit REGNUM, la 23 iulie vicepreședintele Dumei de Stat, Igor Lebedev și șeful comisiei pentru asociațiile publice și organizațiile religioase Iaroslav Nilov au cerut șefului Serviciului Federal de Migrație Konstantin Romodanovski, ministrului culturii din Federația Rusă, Vladimir Medinski și șefului companiei VGTRK Oleg Dobrodeev să organizeze "pentru Depardieu o vizită oficială în zonele de frontieră, unde sosesc refugiații din Ucraina, sau o întîlnire cu refugiați într-o altă regiune a Rusiei". "Organizarea generală a proiectului sîntem dispuși să ne-o asumăm", - propun deputații de la Partidul Liberal Democrat din Rusia.

Deputații au remarcat că catastrofa "Boeing-ului" malaezian în Ucraina a agravat o situație deja dificilă, și astăzi unul dintre cele mai importante aspecte este suportul informațional, au remarcat în Duma de Stat.

"Credem că în condițiile războiului agresiv de informații, opinia actorului ca cetățean rus cu privire la ceea ce se întîmplă în Ucraina va fi auzită de către comunitatea europeană și mondială, unde el este bine cunoscut și popular. Poziția lui civică cu siguranță va găsi o reflectare largă în mass-media locală și străine. Cineva va cădea pe gînduri, dar cineva și-ar putea reconsidera opiniile sau ar privi situația dintr-un unghi diferit", - consideră deputații Dumei de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?