X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Studenții sînt invitați să activeze în calitate de voluntari la o universitate internațională

22 iul. 2014,, 13:15   Societate
3880 0
Foto : edu.tr
În perioada 25 iulie – 5 august, Moldova va deveni casă pentru 18 de studenţi europeni din România, Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Finlanda, Turcia, Belgia şi Cehia. Ei vor participa la Universitatea de vară “Check-in in Moldova”, pentru a cunoaşte tradițiile moldoveneşti, potenţialul turistic şi pentru un schimb intercultural.

Studenţii europeni vor vizita Moldova pentru prima dată. Obiectivul acestui proiect este să elimine toate barierile şi stereotipurile, pentru a demonstra că Republica Moldova şi UE sunt mai aproape decât se crede.

Programul Universității de vară include lecţii de limba română şi rusă, lecţii de dansuri populare, city tour-uri şi city quest-uri, seri interculturale cu specific european, latin, sovietic şi tradiţional moldovenesc. Pe lângă aceasta, participanţii vor vizita diverse destinaţii turistice precum: Orheiulvechi, Mileştii Mici, Tiraspol, Lozova şi Mănăstirea Căpriana.

AEGEE-Chişinău invită studenţii din Moldova să participe în calitate de voluntari la Universitatea de vară „Check-in in Moldova”.

AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe) este una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Asociația a fost fondată în anul 1985 și numără 20 mii membri din 42 de ţări.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?