X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Itinerarele altor 34 de rute de maxi-taxi va fi modificat

21 iul. 2014,, 10:30   Societate
5553 2
Foto: noi.md
Începînd cu 22 august, itinerarele a 34 de rute de microbuze care fac legătura între suburbii şi oraşul Chişinău va fi modificat. Anunţul a fost făcut de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, în cadrul şedinţei operative de astăzi a Primăriei Chişinău. Dispoziţia va intra în vigoare în termen de 30 de zile.

„Conform prevederilor contractelor dintre Direcţia transport şi administratorii de rute trebuie să informăm despre modificări cu 30 de zile înainte. Prezentaţi astăzi documentul să-l semnez pentru ca angajaţii pînă în 22 august să aibă o lună pentru a se adapta, a trece la itinerariile noi şi a-i informa pe călători. Şi rutele din oraş trebuie modificate. În cîteva zile să fie totul schimbat, aşa cum am hotărît acum o săptămînă'', a spus primarul.

Potrivit datelor Primăriei, după anularea unor rute de maxi-taxi, veniturile Parcului de troleibuze şi al celui de autobuze din Chişinău s-au majorat cu 10 şi, respectiv, 17 procente.

Anterior, Dorin Chirtoacă a dispus anularea a 20 de rute de microbuze în capitală şi modificarea itinerarului celorlalte rute.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?