Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

Voronin: Cinci ani de aflare în opoziție ne-au călit și mai mult (VIDEO)

15 iul. 2014,, 12:55   Politică
4486 0
Foto: noi.md
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a lansat mai multe acuzații la adresa partidelor aflate la guvernare. Politicianul a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre eșecurile Coaliției pe parcursul celor cinci ani de guvernare, dar și despre tentativele de denigrare a formațiunii pe care o conduce, informează NOI.md.

Potrivit lui Voronin, partidele proeuropene au dus țara la degradare și au generat conflicte în societate. Mai mult, liderul PCRM susține că în cei cinci ani de guvernare structurile puterii au fost capturate de forțe din exterior.

„Astăzi, în Moldova, la guvernare se află partidele războiului. Ele se războiesc între ele, cu societatea, cu Biserica și din nou crește tensiunea în societate. Guvernarea caută dușmani, nu doar în interior, dar și în afara țării. Guvernarea destabilizează societatea și o face intenționat”, a menționat Voronin.

În cadrul discursului său, președintele formațiunii s-a referit și la atacurile lansate de anumite forțe politice asupra PCRM, cu scopul de a slăbi partidul. Acesta a ținut să precizeze că asemenea tentative vor eșua.

„Începînd cu 1993, PCRM este permanent atacat, dar a rezistat. Cinci ani de activitate a noastră în opoziție ne-au călit și mai mult. PCRM va demonstra că este singura forță politică capabilă să oprească distrugerea țării. Mulți încearcă să lipească pe noi eticheta de partid radical. Niciodată, sub nicio formă nu vom permite să fim atrași în asemenea scenarii”, a conchis Voronin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?